Kylmä mansikkakohokas - mansikkajäädyke
Kesäkuumalla herkutellaan jäisellä mansikkakohokkaalla.
Ainekset
- 200 g sokeroitua mansikkasosetta
- 500 g rasvatonta mansikanmakuista rahkavalmistetta (Exquisa)
- 2 valkuista
Valmistusohje
1. Sekoita mansikkasose ja rahkavalmiste keskenään.
2. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele valkuaisvaahto kevyesti rahkaseoksen joukkoon.
3. Vuoraa pienten annosvuokien reunat vuokaa korkeammilla leivinpaperikaistaleilla.
4. Kaada seos vuokiin, niin että se kohokasmaisesti ulottuu astian reunaa korkeammaksi, ja jäädytä pakastimessa yön yli.
5. Nosta annokset sulamaan noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Poista leivinpaperi varovasti vetäisemällä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous