Kylmä melonikeitto sopii brunssipöytään
Melonikeitto on oiva lisä rentoon brunssipöytään. Voit valita, valmistatko keiton galia-, cantaloupe- vai hunajamelonista.
Ainekset
- 1 kg galia-, cantaloupe- tai hunajamelonia
- 2 dl kylmää kasvislientä
- sitruunan mehu
- ½-1 keskivahvaa punaista chiliä
- tilkka hunajaa
- suolaa, pippuria
Pinnalle
- silputtua minttua
- paahdettuja fenkolinsiemeniä
Valmistusohje
Pieni annos kylmää melonikeittoa maistuu lämpimien naanleipästen kanssa. Melonikeitto sopii buffet-pöydän tai brunssien tarjottavaksi tai grillijuhlien alkupalaksi.
Halkaise melonit ja poista siemenet. Paloittele hedelmäliha ja jauha sileäksi monitoimikoneessa. Lisää kasvisliemi, chili ja muut mausteet. Käynnistä kone hetkeksi. Tarkista melonikeiton maku ja viilennä jääkaappikylmäksi.
Jaa melonikeitto annoskuppeihin ja ripottele pinnalle minttua ja kuivalla pannulla paahdettuja fenkolinsiemeniä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous