
Kylmäsavulohileivät
Kylmäsavulohileipä ovat varma valinta juhlien alkupalaksi. Patongin sijasta voit kokeilla valmistaa herkun myös tuoreesta ruisleivästä.
Ainekset
- 2 esipaistettua (täysjyvä)patonkia
- noin 400 g kylmäsavulohiviipaleita
- 200 g katkaraputuorejuustoa
- kevytlevitettä
koristeeksi:
- yrttejä
Valmistusohje
Pienet kylmäsavulohileivät on helppo syödä sormin.
Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan.
Levitä lohiviipaleet alustalle ja levitä niiden päälle tuorejuusto. Kääri viipaleet rullalle ja leikkaa ne tarvittaessa kahtia.
Voitele leipäviipaleet ja nosta lohirullat viipaleiden päälle. Koristele leivät yrteillä juuri ennen tarjolle tuontia.
Lihaisa vaihtoehto: Käytä lohen sijaan savuporoa ja katkaraputuorejuuston sijaan yrteillä tai piparjuurella maustettua tuorejuustoa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous