Kylmät tai lämpimät broilerikepakot
Ainekset
- 400 g broilerin jauhelihaa
- 1 dl korppujauhoja
- 1 dl kermaviiliä
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 muna
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl pippuria
- 1–2 tl oreganoa
voiteluun:
- 2 rkl öljyä
- 2 tl kebabmausteseosta
kastike:
- 1 dl kermaviiliä
- 1/2 dl majoneesia
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 rkl tomaattiketsuppia
- 1 murskattu valkosipulinkynsi
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Broilerikepakot kannattaa kypsentää uunissa ja tarjota kylminä tai lämmittää nopeasti grillissä.
1. Sekoita korppujauhoihin muna, sitruunamehu ja kermaviili. Anna seoksen turvota 10 minuuttia. Lisää jauheliha ja mausteet ja sekoita taikina tasaiseksi.
2. Muotoile taikinasta noin 12 sukkulan muotoista kepakkoa. Voitele kepakot mausteöljyllä ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Käännä kerran kypsymisen aikana. Työnnä kepakoihin halutessasi bambutikut.
3. Sekoita kastikeainekset keskenään ja tarjoa kastike broilerikepakoiden kanssa.
Kepakot voi nauttia kylmänä rantaruokana tai lämmittää grillissä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous