Lammastournedosit
Ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyt lampaanfileepalat maistuvat makean balsamicokastikkeen ja ranskalaisten herneiden kanssa.
Ainekset
- n. 500 g lampaan ulkofileetä
- 80–100 g ilmakuivattua kinkkua
- suolaa
- pippuria
- 1 pieni oksa rosmariinia
Kastike:
- 2 dl balsamietikkaa
- 2 rkl hunajaa
- 2 dl punaviiniä
- 1 tl maizenasuurustetta
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa fileet 3–4 palaksi. Mausta suolalla, pippurilla ja parilla rosmariininneulasella. Kiedo jokaisen fileen ympärille pala ilmakuivattua kinkkua. Kiinnitä kinkku cocktailtikulla. Ruskista pihvit kauttaaltaan öljyssä pannulla. Nosta lihapalat jälkikypsymään 200- asteiseen uuniin 3–5 minuutiksi.
2. Mittaa kastikeainekset kattilaan ja keitä puoleen alkuperäisestä määrästä. Suurusta ja mausta. Tarjoa ranskalaisten herneiden kanssa.
Lisää herkkuja lampaasta:
Kotiliesi.fi: Lampaanpaisti italialaisittain
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous