Reseptit

Lämmin kaali-savujuustosandwich

4.4.2014 Teksti:

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

500 g valkokaalia
1 sipuli
1 rkl Valio Oivariinia
1 dl Valio Luomu ruokakermaa
1-2 tl sinappia
1 tl fariinisokeria
suolaa
mustapippuria
3 palaa ruisleipää
3 rkl Valio Oivariinia
6 viipaletta suolaista palvikinkkua (esim. Kivikykän Kotipalvaamon Savumaukasta)
6 viipaletta Valio Kippari –juustoa

Valmistusohje

  1. Suikaloi kaali esimerkiksi juustohöylällä ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.
  2.  Kuumenna pannulla Oivariinia ja kuullota sipulia hetki rasvassa. Lisää kaalisuikaleet pannulle ja vähennä lämpöä. Anna kaalien pehmetä noin 10 minuuttia.
  3. Sekoita keskenään ruokakerma, sinappi ja fariinisokeri. Kaada kermaseos kaalien joukkoon ja anna hautua kannen alla, kunnes kaalit ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Halkaise ruisleipäviipaleet ja levitä niille Oivariinia. Lusikoi leivälle haudutettua kaalia, lisää sitten juustoviipale, kinkkusiivut ja toinen juustoviipale. Levitä viimeiseksi vielä kerros kaalia ja laita leivän kansi paikoilleen.
  5. Kuumenna voileipägrilli ja grillaa leipiä, kunnes ne ovat saaneet väriä ja juusto on sulanut.

Potluck by one -blogi

Äänestä reseptiä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *