Lämmin kanasalaatti
Kanafileet saavat makua soijakastikkeesta. Nektariini tai persikka tuovat salaattiin herkullisen makean vastaparin.
Ainekset
- 300 g (2-3 kpl) broilerinfileitä
- 2 rkl soijakastiketta (Kikkoman)
- 2 tl öljyä
- 2 porkkanaa
- 2 nektariinia tai persikkaa
- 1 ruukku lehtisalaattia (tai paria erilaista salaattia)
- pari oksaa basilikaa
Kastike
- 3 rkl appelsiinimehua
- 4 rkl oliiviöljyä
- 5 lehteä sitruunamelissaa
- 5 lehteä basilikaa
- ¼ tl kynteliä
- veitsenkärjellinen suolaa
- 4 dl viipaletta Real-ruisleipää
Valmistusohje
1. Laita soijakastikkeella maustetut broilerifileet öljyttyyn vuokaan, ja kypsennä niitä 20-30 minuuttia 200-asteissa uunissa.
2. Kuori porkkanat, pilko tikuiksi ja höyrytä tai kypsennä mikroaaltouunissa.
3. Pese ja pilko nektariinit, huuhtele, valuta ja revi salaatti.
4. Hienonna yrtit kastiketta varten ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
5. Kokoa salaatit lautasille, lisää viipaloitu liha päällimmäiseksi ja kostuta kastikkeella, tarjoa lisänä paahdettua leipää.
1500 kJ (360 kcal)/1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous