Reseptit

Lämmin lohileipä - kappelileivän tyyliin

Lämmin lohileipä sammuttaa varmasti niin pienen kuin isommankin nälän. Jos et ole merenelävien ystävä, voit vaihtaa lohen esimerkiksi kinkkuun!

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Arto Wiikari

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g lohta
  • suolaa
  • pippuria
  • ruisleipää

paistamiseen:

  • voita
  • 1 kananmuna
  • nokare ranskankermaa
  • muutama kapris

koristeluun:

  • tiliä

Valmistusohje

Lämpimän kappelileivän voi tehdä kinkun sijaan lohesta.

Paista yhteen leipään noin 100 g lohta pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta lohipalat voissa paistetun ruisleivän päälle. Lisää lämpimän lohileivän pinnalle pehmeäksi paistettu muna, nokare ranskankermaa ja kapriksia. Koristele lämmin lohileipä tillillä.

X