Lämpimät nduja-leivät
Trendikäs nduja maustaa lämppärit herkuksi. Lämpimät nduja-leivät valmistuvat vikkelästi perjantai-illan suosikkiruoaksi.
Ainekset
Lämpimät nduja-leivät
- 4 isoa viipaletta juurileipää
- 2-3 rkl ndujaa (tulinen salamilevite)
- 100 g juustorastetta
- 8 minitomaattia
- basilikanlehtiä
- 1 pallo (125 g) mozzarellajuustoa
- mustapippuria
- rucolaa
Valmistusohje
Lämpimät nduja-leivät tehdään helposti näin:
1. Voitele leivät salamilevitteellä. Lisää päälle juustoraaste, halkaistut tomaatit, basilika ja viipaloitu mozzarella. Rouhaise pinnalle reilusti pippuria.
2. Paista leivät 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Viimeistele lämpimät nduja-leivät rucolanlehdillä.
Katso myös: Lämpimät voileivät sopivat evääksi töihin tai iltapalaksi kotiin – 5 erinomaista ohjetta
Katso myös Kotiliesi.fi: Lämpimät leivät maistuvat kaikille – lämppärit ovat rakastettu retroherkku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous