Lankkupihvi-savuhärkä -tikut korealaiseen tyyliin
Lankkupihvistä syntyy oikeiden mausteiden avulla korealaistyylinen makuelämys.
Ainekset
- 600 g porsaanlihaa (esim. Atria Viljaporsaan Lankkupihvi)
- 200 g savuhärkä-leikkelettä (esim. Atria Perhetilan Savuhärkä)
- 2 kpl Cosmopolitan-salaattia
- 1 dl soijaa
- 1 tl seesamin siemeniä
- 2 rkl kalakastiketta
- 1 tl inkivääriraastetta
- ruokosokeria
- limeä/sitruunaa
Valmistusohje
1. Suikaloi lankkupihvi. Sekoita soija, siemenet, kalakastike ja inkivääriraaste. Lisää joukkoon lihasuikaleet ja anna maustua 2 tuntia.
2. Ruskista kuumalla pannulla ja kääri leikkeleen ja salaatinlehden sisään.
3. Valele tikut ennen esille laittoa soijan ja ruokosokerin seoksella. Purista pinnalle limen mehua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous