Reseptit

Lankkupihvi-savuhärkä -tikut korealaiseen tyyliin

Lankkupihvistä syntyy oikeiden mausteiden avulla korealaistyylinen makuelämys.

Teksti:
Aki Wahlman
Kuvat:
Paloma Communications

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 600 g porsaanlihaa (esim. Atria Viljaporsaan Lankkupihvi)
  • 200 g savuhärkä-leikkelettä (esim. Atria Perhetilan Savuhärkä)
  • 2 kpl Cosmopolitan-salaattia
  • 1 dl soijaa
  • 1 tl seesamin siemeniä
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 1 tl inkivääriraastetta
  • ruokosokeria
  • limeä/sitruunaa

Valmistusohje

 

1. Suikaloi lankkupihvi. Sekoita soija, siemenet, kalakastike ja inkivääriraaste. Lisää joukkoon lihasuikaleet ja anna maustua 2 tuntia.

2. Ruskista kuumalla pannulla ja kääri leikkeleen ja salaatinlehden sisään.

3. Valele tikut ennen esille laittoa soijan ja ruokosokerin seoksella. Purista pinnalle limen mehua.

X