Reseptit

Lankkupihvi-savuhärkä -tikut korealaiseen tyyliin

12.3.2014 Teksti: Aki Wahlman Kuvat: Paloma Communications

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

600 g porsaanlihaa (esim. Atria Viljaporsaan Lankkupihvi)
200 g savuhärkä-leikkelettä (esim. Atria Perhetilan Savuhärkä)
2 kpl Cosmopolitan-salaattia
1 dl soijaa
1 tl seesamin siemeniä
2 rkl kalakastiketta
1 tl inkivääriraastetta
ruokosokeria
limeä/sitruunaa

Valmistusohje

Lankkupihvistä syntyy oikeiden mausteiden avulla korealaistyylinen makuelämys.

1. Suikaloi lankkupihvi. Sekoita soija, siemenet, kalakastike ja inkivääriraaste. Lisää joukkoon lihasuikaleet ja anna maustua 2 tuntia.

2. Ruskista kuumalla pannulla ja kääri leikkeleen ja salaatinlehden sisään.

3. Valele tikut ennen esille laittoa soijan ja ruokosokerin seoksella. Purista pinnalle limen mehua.