12.3.2014

Lankkupihvi-savuhärkä -tikut korealaiseen tyyliin

Teksti: Aki Wahlman Kuvat: Paloma Communications

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

600 g porsaanlihaa (esim. Atria Viljaporsaan Lankkupihvi)
200 g savuhärkä-leikkelettä (esim. Atria Perhetilan Savuhärkä)
2 kpl Cosmopolitan-salaattia
1 dl soijaa
1 tl seesamin siemeniä
2 rkl kalakastiketta
1 tl inkivääriraastetta
ruokosokeria
limeä/sitruunaa

Valmistusohje

Lankkupihvistä syntyy oikeiden mausteiden avulla korealaistyylinen makuelämys.

1. Suikaloi lankkupihvi. Sekoita soija, siemenet, kalakastike ja inkivääriraaste. Lisää joukkoon lihasuikaleet ja anna maustua 2 tuntia.

2. Ruskista kuumalla pannulla ja kääri leikkeleen ja salaatinlehden sisään.

3. Valele tikut ennen esille laittoa soijan ja ruokosokerin seoksella. Purista pinnalle limen mehua.

 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi