Reseptit

Latva-artisokkapasta

Latva-artisokkapasta - pasta con cuori di carciofi saa pehmeän makunsa tuoreista yrteistä ja kirsikkatomaateista.
Teksti: Visa Nurmi Kuvat: Colourbox

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 0.5 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 4-5 tuoretta latva-artisokkaa
  • kourallinen salvian lehtiä
  • 200 g kirsikkatomaatin puolikkaita
  • suolaa
  • silputtua persiljaa
  • 400 g rigatone-putkimakaronia

Valmistusohje

 

Kuori artisokista lehdet, jäljelle jää sydän. Leikkaa se pienen suupalan kokoisiksi lohkoiksi. Kaada pannulle oliiviöljyä ja kuumenna. Lisää artisokat, salvian lehdet ja tomaatit. Paista muuutama minuutti. Mausta suolalla.

Keitä putkimakaronit ja valuta ne. Lisää pannulle, sekoita ja annostele lautasille. Viimeistele parmesaanilla ja persiljalla.

Resepti: Ulderico De Santis

X