Latva-artisokkapasta
Latva-artisokkapasta - pasta con cuori di carciofi saa pehmeän makunsa tuoreista yrteistä ja kirsikkatomaateista.
Ainekset
Latva-artisokkapasta
- 1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
- 4-5 tuoretta latva-artisokkaa
- kourallinen salvian lehtiä
- 200 g kirsikkatomaatin puolikkaita
- 1/2 tl suolaa
- 2-3 rkl silputtua persiljaa basilikaa
- 400 g spagettia tai rigatone-putkimakaronia
Valmistusohje
Latva-artisokkapasta valmistuu helposti näin:
1. Kuori artisokista lehdet, jäljelle jää sydän. Leikkaa se pienen suupalan kokoisiksi lohkoiksi. Kaada pannulle oliiviöljyä ja kuumenna. Lisää artisokat, salvian lehdet ja tomaatit. Paista muutama minuutti. Mausta suolalla.
2. Keitä spagetti tai putkimakaronit ja valuta ne. Lisää pannulle, sekoita ja annostele lautasille. Viimeistele latva-artisokka parmesaanilla ja persiljalla tai basilikalla.
Resepti: Ulderico De Santis
Lue myös: Näin keität latva-artisokat
Lue myös Kotiliesi.fi: Maa-artisokka on monikäyttöinen juures – kokeile sitä keittoon, risottoon ja hummukseen
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous