Laventeli-mansikkahillo
Laventeli tuo perinteiseen mansikkahilloon suloisen maun.
Ainekset
Laventeli-mansikkahillo
- 500 g pakastemansikoita
- 2 dl hillo-marmeladisokeria
- 2 tl kuivattua laventelia
Valmistusohje
Laventeli-mansikkahillo tehdään näin:
1. Pane jäiset mansikat kattilaan ja anna sulaa puolisen tuntia. Kuumenna mansikat kiehuviksi, lisää laventeli ja sokeri. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
2. Kuori hillon pinnalta pois vaahto ja purkita hillo puhtaisiin lasi purkkeihin. Laventeli-mansikkahillo sakenee jäähtyessään.
Lue myös: Maailman paras hilloresepti – näin valmistuu hillo pehmeäkuorisista marjoista
Katso myös Kotiliesi.fi: Säilö sato purkkeihin ja pakastimeen – kokosimme parhaat vinkit säilöntään
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous