helpot juustocroissantit
Reseptit

Laventeli-mansikkahillo

Laventeli tuo perinteiseen mansikkahilloon suloisen maun.
Teksti: TAINA SALOVAARA Kuvat: PAULA KUKKONEN/OTAVAMEDIA

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 500 g pakastemansikoita
  • 2 dl hillo­-marmeladisokeria
  • 2 tl kuivattua laventelia

Valmistusohje

1. Pane jäiset mansikat kattilaan ja anna sulaa puolisen tuntia. Kuumenna mansikat kiehuviksi, lisää laventeli ja sokeri. Keitä hil­jalleen noin 10 minuuttia.

2. Kuori hillon pinnalta pois vaah­to ja purkita hillo puhtaisiin lasi­ purkkeihin. Hillo sakenee jäähty­essään.

X