Reseptit

Lehtikaali-nuudeliwokki

24.10.2017 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Lehtikaalista, nuudeleista ja naudan paistisuikaleista valmistat nopeasti ruokaisan wokin.

Ainekset

240 g leveitä nuudeleita
2 valkosipulinkynttä
1 vihreä chilipalko
200 g lehtikaalia
400 g naudan paistisuikaleita
2 rkl soijakastiketta
2 rkl Sweet chili -kastiketta
2 rkl maapähkinäöljyä tai seesamiöljyä
1 limetin mehu
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1/2 dl maapähkinöitä paahdettuna

Valmistusohje

1. Liota tai keitä nuudelit pehmeiksi, valuta lävikössä.

2.Hienonna valkosipulit ja chili. Suikaloi lehtikaali.

3. Sekoita paistisuikaleiden joukkoon kulhossa soijakastike ja Sweet chili -kastike.

4. Kuumenna öljy wokkipannussa ja ruskista lihat. Lisää sipulit ja kaalisuikaleet. Paista pari minuuttia ja lisää joukkoon nuudelit. Mausta limetin mehulla ja suolalla sekä mustapippurilla.

5. Viimeistele paahdetuilla maapähkinöillä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi