Reseptit

Lehtikaali-pähkinäpasta

Pastasta, lehtikaalista ja pähkinöistä syntyy ravitseva ateria kahdelle. Parmesaaniraaste kruunaa annokset.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jorma Marstio/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 4 dl revittyä lehtikaalia
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 50 g pähkinöitä
  • suolaa, pippuria
  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1. Paista lehtikaalit öljyssä, lisää pähkinät. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja lisää sekaan lehtikaaliseos.
3. Raasta pinnalle parmesaania.

Katso myös:

Nopea yrttispagetti, Ruoka.fi

Pinaattipasta, Ruoka.fi

Puutarhurin pasta, Kotiliesi.fi

X