Reseptit

Lehtikaali-pähkinäpasta

2.1.2016 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jorma Marstio/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Pastasta, lehtikaalista ja pähkinöistä syntyy ravitseva ateria kahdelle. Parmesaaniraaste kruunaa annokset.

Ainekset

300 g pastaa
4 dl revittyä lehtikaalia
½ dl oliiviöljyä
50 g pähkinöitä
suolaa, pippuria
parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1. Paista lehtikaalit öljyssä, lisää pähkinät. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja lisää sekaan lehtikaaliseos.
3. Raasta pinnalle parmesaania.

Katso myös:

Nopea yrttispagetti, Ruoka.fi

Pinaattipasta, Ruoka.fi

Puutarhurin pasta, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *