
Lehtikaali-pähkinätäyte
Juustokuminalla ja valkosipulilla maustettu lehtikaali-pähkinätäyte ja raejuusto sopivat isojen pitsilettujen salaattimaiseksi täytteeksi.
Ainekset
Lehtikaali-pähkinätäyte:
- 200 g lehtikaalia
- 1 dl hasselpähkinöitä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl öljyä
- 1/2 tl juustokuminaa eli jeeraa
- 1/2 tl suolaa
- 200 g raejuustoa
Valmistusohje
1. Puhdista lehtikaalit ja revi pois paksut lehtiruodit. Leikkaa lehtikaalit ohuiksi suikaleiksi. Rouhi hasselpähkinät. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää valkosipulit ja juustokumina, paista sekoitellen noin puoli minuuttia. Lisää joukkoon lehtikaalit ja hasselpähkinät. Paista keskilämmöllä sekoitellen noin 3 minuuttia, kunnes lehtikaalit ovat pehmenneet. Mausta suolalla.
3. Tarjoile lehtikaalitäytettä ja raejuustoa isojen pitsilettujen suolaisena täytteenä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous