Lettukakku
Lettukakku on yhtä aikaa helppo, rento, maistuva ja näyttävä. Täytteenä on mansikoita ja kermaa. Mitä muuta kakulta voi toivoa?
Ainekset
Lettukakku:
- 8 isoa räiskälettä
- 2 l mansikoita
- 4 dl kuohukermaa
- 2 dl paksua kreikkalaista jogurttia
- 2 tl vaniljasokeria
- 1/2 dl tomusokeria
- 3 dl vadelmahilloa
- 2 dl kinuskikastiketta
Valmistusohje
Lettukakku tehdään näin.
1. Tee ensin lettutaikina.
2. Paista räiskäleet ja jäähdytä.
3. Viipaloi mansikat, säästä koristeeksi muutama kokonainen mansikka.
4. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja kääntele joukkoon jogurtti sekä sokerit.
5. Kokoa kakku kerroksittain: lettu, hilloa, kerma-jogurttivaahtoa, mansikkaviipaleita, kinuskikastiketta ja seuraava samanlainen.
6. Tee kerrokset siten että päällimmäisen letun pinnalle tulee vain kerma-jogurttivaahtoa sekä mansikoita.
Katso myös: Piparminttu-mascarponevaahtoa ja vadelmia
Katso myös Kotiliesi.fi: Marjoilla ja pistaasilla täytetyt gluteenittomat letut
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous