Lihaliemifondue
Lihaliemifondue on hyvä vaihtoehto öljyfonduelle. Tuo fonduen lisäksi tarjolle herkullisia kastikkeita.
Ainekset
- 600 g naudan-, porsaan-, poron- tai hirvenfileetä tai broilerin rintafileetä
kypsentämiseen:
- 1 l lihalientä
- 2 dl punaviiniä
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 laakerinlehti
lisäkkeet:
- kokonaisia herkkusieniä
- paloiteltua paprikaa
- paloiteltua kesäkurpitsaa
Valmistusohje
Valmistele lihafondue näin:
Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta liemen aineet. Upota lihaviipaleet fonduehaarukan avulla liemeen ja anna kypsyä 1–2 minuuttia.
Katso myös öljyssä kypsennettävän lihafonduen ohje.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous