Reseptit

Lihaliemifondue

1.1.2014 Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Colourbox.com

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Lihaliemifondue on hyvä vaihtoehto öljyfonduelle. Tuo fonduen lisäksi tarjolle herkullisia kastikkeita. 

Ainekset

600 g naudan-, porsaan-, poron- tai hirvenfileetä tai broilerin rintafileetä

kypsentämiseen:

1 l lihalientä
2 dl punaviiniä
2 rkl soijakastiketta
1 laakerinlehti

lisäkkeet:

kokonaisia herkkusieniä
paloiteltua paprikaa
paloiteltua kesäkurpitsaa

Valmistusohje

 

Valmistele lihafondue näin:

Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta liemen aineet. Upota lihaviipaleet fonduehaarukan avulla liemeen ja anna kypsyä 1–2 minuuttia.

Katso myös öljyssä kypsennettävän lihafonduen ohje.

Julkaistu aiemmin

viva

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme