Lihapullat_tex_mex_tyyliin
Reseptit

Lihapyörykät texmex-tyyliin

Tarjoa lihapullien lisäksi salaattia ja grillattua munakoisoa.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 600 g naudan jauhelihaa
  • 1 muna
  • 1 pussi tacomausteseosta
  • 1–2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

1. Pane bambuvartaat likoamaan kylmään veteen hyvissä ajoin ennen grillaamista.

2. Sekoita muna, persiljasilppu ja mausteet jauhelihaan. Muotoile taikina reilun kokoisiksi pyöryköiksi ja pujota pyörykät kahteen vierekkäin asetettuun vartaaseen.

3. Sipaise lihapullien pinta öljyllä ja grillaa hyvän hiilloksen päällä välillä pyöryköitä käännellen noin 10 minuuttia. Tarjoa lisäksi salaattia ja grillattua munakoisoa.

X