Reseptit 29.5.2013

Limeade eli sitruunalimonadi

Teksti: Seija Kilström ja Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

15

Arvostelu

Ainekset

2 dl vettä
1 dl sokeria
1 l kivennäisvettä
3 sitruunan mehu

Valmistusohje

Limeade eli sitruunalimonadi virkistää kesäkuumalla.

Kiehauta vesi ja sokeri. Jäähdytä liemi jääkaapissa. Lisää sitruunoista puserrettu mehu ja kivennäisvesi. Lisää tarjoiluvaiheessa juomaan sitruuna- tai limettiviipaleita.

Kommentit (1)

Että ihan kaksi ihmistä tarvittiin ”kehittämään” purista-vissyyn-sitruunoita-luokan ohje? Niin ja kuvaaja toki.

Ei ole vissiin politiikka ainoa ala Suomessa jossa suojatyöpaikkoja ansiottoille tyhjäntoimittajille?




0



0

Että ihan kaksi ihmistä tarvittiin ”kehittämään” purista-vissyyn-sitruunoita-luokan ohje? Niin ja kuvaaja toki.

Ei ole vissiin politiikka ainoa ala Suomessa jossa suojatyöpaikkoja ansiottoille tyhjäntoimittajille?




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi