Reseptit

Limoncello-mousse

Kesäinen ateria saa kruunun tästä Limoncelle-moussesta. Anna jälkiruoan kuitenkin jähmettyä jääkaapissa ennen sen tarjoilua.

Teksti:
Seija Kilström ja Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Makeankirpeä limoncello-mousse on raikas jälkkäri aikuiseen makuun.

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

15

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Limoncello-mousse

  • 250 g mascarponea tai maustamatonta tuorejuustoa
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 1/2 dl sitruunatahnaa (lemoncurd)
  • 1 sitruunan mehu
  • 2-3 rkl limoncelloa eli sitruunalikööriä

Valmistusohje

Limoncello-mousse on ihana päätös kesäiselle aterialle. Se valmistetaan näin helposti:

1.Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää mascarpone, sitruunatahna ja sitruunamehu. Tarkista maku. Mausta sitruunaliköörillä.

2. Lusikoi limoncello-mousse pieniin laseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa ennen tarjoamista.

Vinkki: Kokeile myös limoncello-tiramisua

Katso myös Kotiliesi.fi: Näin teet limoncello-sour -drinkin

X