Limoncello-mousse
Kesäinen ateria saa kruunun tästä Limoncelle-moussesta. Anna jälkiruoan kuitenkin jähmettyä jääkaapissa ennen sen tarjoilua.
Ainekset
Limoncello-mousse
- 250 g mascarponea tai maustamatonta tuorejuustoa
- 3 dl kuohukermaa
- 1 dl tomusokeria
- 1 1/2 dl sitruunatahnaa (lemoncurd)
- 1 sitruunan mehu
- 2-3 rkl limoncelloa eli sitruunalikööriä
Valmistusohje
Limoncello-mousse on ihana päätös kesäiselle aterialle. Se valmistetaan näin helposti:
1.Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää mascarpone, sitruunatahna ja sitruunamehu. Tarkista maku. Mausta sitruunaliköörillä.
2. Lusikoi limoncello-mousse pieniin laseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa ennen tarjoamista.
Vinkki: Kokeile myös limoncello-tiramisua
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin teet limoncello-sour -drinkin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous