Reseptit

Lohi-avokadovälipala

Tämä lohi-avokadovälipala tuntuu ja maistuu luksukselta, mutta on myös helppo ja nopea tehdä.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Jarmo Wright/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 kypsä avokado
  • 50 g lämminsavulohta
  • 2 rkl piparjuurituorejuustoa
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ripaukset suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Halkaise avokado ja poista kivi.

2. Sekoita savulohi, tuorejuusto, ruohosipuli ja sitruunamehu haarukalla tahnamaiseksi seokseksi.

3. Mausta  suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.

4. Lusikoi seos avokadopuolikkaille ja nauti!

Lisää raikkaita välipaloja avokadosta:

981527-ituja2048.jpg

Vehreä välipalaleipä

927840-avokado_mansikkasmoothie.jpg

Avokado-mansikkasmoothie

957203-avokadohummus.jpg

Avokadohummus ja kasviksia

Kotiliesi.fi: Avokadoleipäset x 6

X