Reseptit 20.2.2016

Lohi-kesäkurpitsapasta

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kesäkurpitsa on loistava viljaton pasta. Ohuet spagettimaiset suikaleet syntyvät mandolinilla eli terävällä vihannesleikkurilla.

Ainekset

3 isoa kesäkurpitsaa

Lisäksi

500 g lohifileetä kuutioina
3 rkl oliiviöljyä
ripaus chilirouhetta
suolaa ja mustapippuria
½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
2 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna

Valmistusohje

1. Suikaloi kesäkurpitsat ohuen ohuiksi pitkiksi suikaleiksi.

2. Kuumenna oliiviöljy korkeareunaisessa paistinpannussa ja ruskista lohipalat. Mausta chilirouheella, suolalla ja mustapippurilla.

3. Lisää pannulle sitruunamehu, raastettu kuori sekä salvia. Kääntele joukkoon myös kesäkurpitsasuikaleet.

4. Anna kuumentua ja jaa ruoka lautasille.

Katso myös:
Kesäkurpitsakääryleet pastakastikkeella, Ruoka.fi
Kesäkurpitsapihvit, Ruoka.fi
Kesäkurpitsarisotto, Kotiliesi.fi

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi