
Lohi-pastavuoka
Ainekset
Lohi-pastavuoka:
- 200 g tummaa pennepastaa (makaronia)
- 1 sipuli
- 0.5 rkl rypsiöljyä
- 400 g tomaattimurskaa (chilillä maustettua)
- 300 g lohta tai kirjolohta kuutioina
- 0.5 tl mustapippuria
- 0.5 tl rosmariinia
- ½-1 tl timjamia
- 0.5 tl suolaa
- 1 tl sokeria
Munamaito
- 0.5 l rasvatonta maitoa
- 2 kananmunaa
- suolaa
- 1 rkl maissitärkkelystä
Valmistusohje
1. Keitä pasta, kuori ja pilko sipuli ja kuullota öljytyllä pannulla, lisää tomaattimurska ja mausteet.
2. Poista tarvittaessa lohen nahka ja kuutioi kala, sekoita munamaidon aineet keskenään.
3. Öljyä vuoka ja kaada pohjalle puolet pastasta, lisää lohikuutiot ja suurin osa tomaattikastikkeesta, sitten loput pastasta ja kastikkeesta.
4. Kaada munamaito vuokaan ja kypsennä 180 asteessa uunin alaosassa reilu tunti, kunnes laatikko hyytyy ja saa kauniin värin.
5. Tarjoa pastavuoan kanssa vihannessalaattia (salaatti, kurkku, tomaatti).
Vinkki: Käytä lohen tilalla tonnikalaa.
1770 kJ (400 kcal) 1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous