8.5.2012

Lohiceviche

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

20

Arvostelu

Ainekset

400 g ehdottomasti tuoretta lohta
2-3 limetin mehu tai 1 sitruunan mehu
1 punainen chili
1 iso punasipuli
1 ruukku korianteria
2 rkl öljyä
1 tl sormisuolaa
mustapippuria
mustia oliiveja

Valmistusohje

1. Leikkaa lohi hyvin pieniksi kuutioiksi. Puserra päälle sitruunan tai limettien mehu ja annan kalan kypsyä kylmässä kolmisen tuntia.

2. Valuta kalat ja sekoita kuutioiden joukkoon silputtu sipuli, korianteri, chili, öljy ja mausteet. Jaa seos pieniin laseihin tai kuppeihin, koristele oliiveilla ja korianterilla sekä limettiviipaleilla. Tarjoa lisänä patonkia tai muuta vaaleaa leipää.

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi