Lohiceviche
Tarjoa lohicevichen kanssa patonkia tai muuta vaaleaa leipää.
Ainekset
- 400 g ehdottomasti tuoretta lohta
- 2-3 limetin mehu tai 1 sitruunan mehu
- 1 punainen chili
- 1 iso punasipuli
- 1 ruukku korianteria
- 2 rkl öljyä
- 1 tl sormisuolaa
- mustapippuria
- mustia oliiveja
Valmistusohje
1. Leikkaa lohi hyvin pieniksi kuutioiksi. Puserra päälle sitruunan tai limettien mehu ja annan kalan kypsyä kylmässä kolmisen tuntia.
2. Valuta kalat ja sekoita kuutioiden joukkoon silputtu sipuli, korianteri, chili, öljy ja mausteet. Jaa seos pieniin laseihin tai kuppeihin, koristele oliiveilla ja korianterilla sekä limettiviipaleilla. Tarjoa lisänä patonkia tai muuta vaaleaa leipää.
Kommentit
3 h tuntia kuullostaa aika pitkältä ajalta?
Kommentit
3 h tuntia kuullostaa aika pitkältä ajalta?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous