
Lohimousse
Herkullinen lohimousse maistuu niin uuniperunoiden kuin lettujenkin täytteenä ja maistuu mahtavalta myös leivän päällä.
Lohimousse maistuu keitettyjen perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa.
Ainekset
Lohimousse
- 100 g kylmäsavulohta
- 100 g jokiravunpyrstöjä
- 3 rkl tillisilppua
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 dl majoneesia
- 2 rkl kermaviiliä tai ranskankermaa
Valmistusohje
1. Silppua lohi. Valuta ravunpyrstöt liemestä. Silppua pyrstöt.
2. Yhdistä kaikki ainekset toisiinsa kulhossa. Mausta mousse mustapippurilla.
3. Tarjoa lohimousse keitettyjen perunoiden tai itse leivotun saaristolaisleivän kanssa.
Vinkki: Kokeile myös herkullisia peruna-kylmäsavukirjolohitapaksia ja juhlavana alkupalana jokirapusalaattia
Katso myös Kotiliesi.fi:stä miten kylmäsavulohitahna tehdään.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous