Reseptit

Lohimousse

23.7.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Herkullinen lohimousse maistuu niin uuniperunoiden kuin lettujenkin täytteenä ja maistuu mahtavalta myös leivän päällä.

Ainekset

100 g kylmäsavulohta
100 g jokiravunpyrstöjä
3 rkl tillisilppua
1 rkl sitruunamehua
1 dl majoneesia
2 rkl kermaviiliä tai ranskankermaa

Valmistusohje

1. Silppua lohi. Valuta ravunpyrstöt liemestä. Silppua pyrstöt.

2. Yhdistä ainekset toisiinsa. Mausta mustapippurilla.

Katso myös:

Peruna-kylmäsavukirjolohitapakset, Ruoka.fi

Jokirapusalaatti, Ruoka.fi

Kylmäsavulohitahna, Kotiliesi.fi