Lohipihvit ja avokadotahna
Lihipihvit maustetaan limetillä ja inkiväärillä. Helppo kastike syntyy muhennetusta avokadosta.
Ainekset
- 400 g nahatonta lohifileetä
- 3 rkl korppujauhoja
- 1 kananmuna
- 2 rkl limettimehua
- 1 limetin raastettu kuori
- 2 tl raastettua inkivääriä
- 3 rkl silputtua korianteria tai tilliä
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl pippuria
- 1 rkl öljyä
Avokadotahna:
- 2 avokadoa
- 1 punasipuli
- 1 chili
- 1 limetin mehu
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
1. Hakkaa lohi veitsellä hienoksi silpuksi. Sekoita korppujauhot rikottuun munaan. Anna turvota hetki. Sekoita munaseos ja lohisilppu. Lisää limettimehu ja -kuoriraaste, inkivääri, korianteri ja mausteet.
2. Muotoile massasta neljä paksua pihviä. Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla. Paista pihvejä kohtalaisella lämmöllä 2–3 minuuttia molemmin puolin.
3. Hienonna avokadot haarukalla. Silppua punasipuli ja chili. Lisää silput avokadon joukkoon. Mausta tahna limettimehulla ja suolalla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous