
Lohitahna
Piparjuurella piristetty lohitahna on herkkua uuniperunoiden täytteenä, keitettyjen perunoiden kanssa ja paahdetun ruisleivän päällä. Klassinen cocktailpala syntyy lohitahnalla täytetyistä ruisnapeista.
Ainekset
Lohitahna
- n. 300 g lämminsavulohta
- 1 dl ranskankermaa
- 1 rkl raastettua piparjuurta tai piparjuuritahnaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 3 rkl tilliä hienonnettuna
- 1/4 tl musta- tai valkopippuria
Pinnalle
- (mätiä ja/tai punasipulia))
Valmistusohje
Lohitahna tehdään helposti näin:
1. Poista lohesta nahka ja mahdolliset ruodot. Hienonna kala haarukan avulla syvällä lautasella.
2. Lisää ranskankerma, piparjuuri, sitruunamehu ja tillisilppu. Mausta lohitahna suolalla ja pippurilla.
Katso myös: Herkullinen savulohitahna
Katso myös Kotiliesi.fi: Lohimousse
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous