Lohitortillat
Lohitortillat tekevät kauppansa kesäillan suolaisena palana saunan jälkeen.
Ainekset
- 4 maissi- tai vehnätortillaa
- 400–500 g tuoretta lohta
- suolaa, pippuria
- 2 nippusipulia
kastike:
- 1 dl turkkilaista jogurttia
- 1 tl hunajaa
- 1/2 tl suolaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 3 rkl silputtua tilliä
Valmistusohje
1. Leikkaa lohi annospaloiksi. Kuivaa kalan pinta ja sipaise öljyllä, mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua hetki. Grillaa viipaleet kohtalaisella lämmöllä juuri ja juuri kypsiksi. Grillaa myös halkaistuja sipuleita hetki.
2. Sekoita kastike. Lämmitä tortillat nopeasti grillissä. Lisää päälle lohi, raakaa tai marinoitua punasipulia, grillatut nippusipulit ja lusikallinen kastiketta. Silppua päälle tilliä ja kääri tortillat rullaksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous