4.6.2012

Lohkoperunat kreikkalaisittain

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

6 isoa perunaa
2 rkl oliiviöljyä
1 dl mustia oliiveja
sormisuolaa
mustapippuria
3 rkl persiljasilppua
8 valkosipulinkynttä
kourallinen oliiveja

Valmistusohje

1. Pese perunat. Leikkaa lohkoiksi ja pane ne uunivuokaan. Lisää öljyä, persiljasilppua ja mausteet. Kuori valkosipulinkynnet ja lisää ne kokonaisina perunoiden joukkoon. Ripottele sekaan oliivit.

2. Kypsennä perunalohkoja 200-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniisti ruskistuneita.
 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi