Luumu-omenahyve
Luumu-omenahyve sopii joulunajan jälkiruoaksi. Tarjoa luumu-omenahyve vaniljajäätelön kanssa.
Ainekset
- 50 g rasiamargariinia
- 3 rkl fariinisokeria
- 1 dl kaurahiutaleita
- 4 rkl hienonnettuja pähkinöitä (pekaani)
- 3 rkl kauralesettä
- 3 rkl kookoshiutaleita
Lisäksi:
- 4 tuoretta luumua
- 2 omenaa
- 1 rkl luomuruoko- tai fariinisokeria
- kanelia
Valmistusohje
1. Murusta margariini, fariinisokeri ja kuivat aineet käsin kulhossa.
2. Rasvaa annosuunivuoat. Pese ja halkaise luumut ja poista kivet. Pese omenat ja poista kanta ja siemenkodat. Lohko omenat. Jaa luumut ja omenat vuokiin. Ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.
3. Ripottele murustettu kauraseos hedelmien päälle. Paista uunissa 225-asteessa 15 minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous