Maapähkinä-kookos-suklaavaahto
Tämä vegaaninen suklaavaahto on taivaallinen jälkiruoka. Lisäksi sen valmistaminen on naurettavan helppoa: sekoita ainekset sähkövatkaimella ja anna tekeytyä jääkaapissa.
Ainekset
Maapähkinä-kookos-suklaavaahto
- 3 dl kookoskermaa (jääkaappikylmää)
- 1 1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
- 1 1/2 dl vaaleaa siirappia
- 2 rkl maapähkinävoita
Koristeluun:
- tummaa kaakaojauhetta
- 2 rkl kookoslastuja
- 2-3 rkl suolapähkinöitä rouhittuina
Valmistusohje
1. Mittaa kulhoon kookoskerma, kaakaojauhe, siirappi ja maapähkinävoi. Vatkaa sähkö vatkaimella kuohkeaksi.
2. Jaa vaahto annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
3. Siivilöi jälkiruokien pinnalle kaakaojauhetta ja koristele lopuksi kookoslastuilla ja suolapähkinärouheella.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous