Maapähkinä-suklaaräiskäleet
Nämä räiskäleannokset todistavat sen, että joskus enemmän on enemmän. Annoksessa on lettua, suklaata, kermaa, kinuskia ja suolapähkinöitä.
Ainekset
- 5 dl manteli- tai pähkinämaitoa
- 4 kananmunaa
- 1 dl maapähkinävoita
- 3 rkl sokeria
- 3 dl vehnäjauhoja
- voita paistamiseen
tarjoiluun
- 2 dl kuohukermaa
- 1 dl kinuskikastiketta
- 100 g tummaa suklaata sulatettuna
- 50 g tummaa suklaata rouhittuna
- 50 g suolapähkinöitä rouhittuina
Valmistusohje
1. Vispilöi mantelimaidon joukkoon kananmunat, maapähkinävoi ja sokeri. Lisää jauhot ja anna taikinan turvota hetki.
2. Paista taikinasta räiskäleitä voissa paistinpannulla.
3. Vahdota kerma ja kääntele joukkoon kinuskikastike.
4. Nosta letut lautasille ja lisää päälle kinuski-kermavaahtoa, sulatettua suklaata ja suklaa- sekä suolapähkinärouhetta. Nauti!
Suklaiset letut sulavat suuhun:
Kommentit
Me normaalit ihmiset käytämme normaalia maitoa.
Kommentit
Me normaalit ihmiset käytämme normaalia maitoa.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous