Maapähkinähummus
Maapähkinähummus pyöräytetään nopeasti purkillisesta kikherneitä ja maapähkinävoista. Dippaile hummukseen nachoja, kasviksia tai täytä tahnalla pitaleipä. Maapähkinähummus kannattaa valmistaa muutamaa tuntia ennen tarjoamista, jolloin maut tasaantuvat sopivasti.
Ainekset
Maapähkinähummus:
- 1 prk kikherneitä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl korinteria
- 1 dl sileää maapähkinävoita
- 1 dl vettä
- 1/2-1 tl chipotle-tabascoa
- 1 tl jeeraa
- 4 rkl sitruunamehua
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
1. Huuhtele kikherneet lävikössä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna korianteri.
2. Mittaa kaikki ainekset kulhoon. Soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Jos tahna on liian paksua, lisää vettä, kunnes saat tahnasta sopivan tahnamaisen.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous