Maapähkinävoi
Itsetehty maapähkinävoi on herkku, jolla voit maustaa vaikka puuron tai jota voit käyttää levitteenä leivän päällä.
Ainekset
Maapähkinävoi
- 1 pss (250 g) maapähkinöitä
- 1 ripaus) (suolaa
Valmistusohje
Maapähkinävoi tehdään näin:
1. Paahda pähkinöitä 175- asteisessa uunissa leivinpaperin päällä noin 15 minuuttia, kunnes pähkinät saavat väriä.
2. Kaada pähkinät keittiöpyyhkeen sisässä niin, että kuoret irtoavat.
3. Hienonna kuoritut pähkinät rouheeksi monitoimikoneella. Jatka hienontamista, kunnes rouhe muuttuu tahnaksi.
4. Käytä maapähkinävoi puuron mausteena tai leivän päällisenä.
Katso myös Kotilliesi.fi:stä Suklaapossu-blogin maapähknä-brownies
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous