Maissikatkarapukeitto
Ainekset
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 purjosipuli
- 1 vihreä paprika
- öljyä
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- cayennenpippuria
- paprikajauhetta
- oreganoa
- 500 g tomaattimurskaa
- 4 dl kanalientä
- 200 g pakastettuja tai säilöttyjä maissinjyviä
- 150 g pakastekatkarapuja
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjosipuli. Huuhdo ja halkaise paprika, poista kanta sekä siemenet ja paloittele puolikkaat.
2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää kaikki paloitellut vihannekset vihannekset ja hauduta niitä noin viisi minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla, cayennenpippurilla, paprikajauheella ja oreganolla.
3. Lisää tomaattimurska sekä kanaliemi ja hauduta aineita noin 10 minuuttia.
4. Lisää maissinjyvät sekä katkaravut ja kuumenna keitto kiehumispisteeseen.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous