1.5.2012

Majoneesi kokonaisista munista

Teksti: Inga Aaltonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 kpl raakaa kananmunaa
1 tl suolaa
0.5 tl dijonsinappia
1 tl lämmintä vettä
1 rkl sitruunamehua
4 dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä

Valmistusohje

Sekoita sauvavatkaimella korkeassa astiassa kananmunat, suola, pippuri ja sinappi. Lisää ensin 1 tl lämmintä vettä ja sitten öljyä, etenkin aluksi tipoittain ja sitten vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Kun majoneesi on paksua, mausta sitruunamehulla. 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi