Reseptit

Majoneesi kokonaisista munista

Näin valmistat itse majoneesin kokonaisista munista.
Teksti: Inga Aaltonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 kpl raakaa kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl dijonsinappia
  • 1 tl lämmintä vettä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 4 dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä

Valmistusohje

Sekoita sauvavatkaimella korkeassa astiassa kananmunat, suola, pippuri ja sinappi. Lisää ensin 1 tl lämmintä vettä ja sitten öljyä, etenkin aluksi tipoittain ja sitten vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Kun majoneesi on paksua, mausta sitruunamehulla.

X