makaronilaatikko pannulla
Reseptit

Makaronilaatikko pannulla

Makaronilaatikon voi valmistaa myös pannulla. Kypsät makaronit sekoitetaan perinteisen jauhelihakastikkeen kanssa. Kotiruokaa parhaimmillaan!
Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Makaronilaatikko pannulla

  • 400-500 g makaronia
  • 400 g hyvää possunjauhelihaa
  • 1 rkl voita
  • 1 dl sipuli pieneksi silputtuna
  • 3 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • lihalientä
  • maustepippuria
  • suolaa

Valmistusohje

Makaronilaatikko valmistuu pannulla näin.

Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

Ruskista jauheliha voissa pannulla. Lisää jauhelihan sekaan pieneksi silputtu sipuli. Anna hautua hetken.

Nosta jauhelihat pannulta ja lisää voi ja jauhot. Anna ruskistua niin kauan kuin hermot kestävät. Jauhojen pitää olla tummahkoja, mutta ne eivät saa palaa.

Lisää lihalientä kunnes kastike on melko paksua.

Laita jauhelihat pannuun, mausta suolalla ja maustepippurilla, kansi päälle ja anna muhia ainakin tunnin. Tarkista maku ja sekoita makaronien kanssa. Nauti yksinkertaisen hyvästä mausta!

Katso lisää pastaohjeita: Pasta x 7 – ota talteen herkulliset reseptit!

Katso myös Kotiliesi.fi: Isoäidin makaronilaatikko

X