24.4.2012

Makaronilaatikko pannulla

Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

400-500 g makaronia
400 g hyvää possunjauhelihaa
1 rkl voita
1 dl sipuli pieneksi silputtuna
3 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
lihalientä
maustepippuria
suolaa

Valmistusohje

Ruskista jauheliha voissa. Lisää sekaan pieneksi silputtu sipuli. Anna hautua hetken.

Nosta jauhelihat pannulta ja lisää voi ja jauhot. Anna ruskistua niin kauan kuin hermot kestävät. Jauhojen pitää olla tummahkoja, mutta ne eivät saa palaa.

Lisää lihalientä kunnes kastike on melko paksua.

Laita jauhelihat pannuun, mausta suolalla ja maustepippurilla, kansi päälle ja anna muhia ainakin tunnin. Tarkista maku ja sekoita makaronien kanssa. Nauti yksinkertaisen hyvästä mausta!

Kommentit (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi