
Makeaa seesamipossua
Makeaa seesamipossua ja kuohkeaa jasmiiniriisiä voisi syödä vaikka kuinka paljon - niin hyvää se on.
Ainekset
- 700 g porsaan kasleria
- 1 rkl neutraalia öljyä
- 1 rkl seesamiöljyä
- 1 silputtu sipuli
- 4 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 2 punaista chiliä
- 2 rkl fariinisokeria
- 2 rkl thaichilikastiketta
- 2 rkl osterikastiketta
- 3 rkl soijaa
- mustapippuria
- suolaa
- (silputtua kevätsipulia)
Valmistusohje
Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Silppua sipulit, hienonna tai viipaloi chilit. Pane kaikki ainekset vokkiin ja kuumenna hyvällä lämmöllä välillä sekoitellen kunnes neste on haihtunut, liha mureaa ja sokeri hieman karamellisoitunut.
Ripottele pinnalle kevätsipulia ja tarjoa possu jasmiiniriisin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous