Reseptit 11.6.2014

Makeat broilerinuijat

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Colourbox.com

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

8–10 broilerin koipinuijaa
vettä
suolaa

marinadi:

1 1/2 dl valmista balsamicosiirappia
3 rkl soijaa
1 tl chilirouhetta
1 sitruunan mehu
1 rkl fariinisokeria
suolaa, pippuria

Valmistusohje

Tarjoa broilerinuijien lisukkeena öljyllä sipaistua ja valmiilla grillimausteella maustettuja kesäkurpitsatankoja. Kesäkurpitsa kypsyy sopivan napakaksi muutamassa minuutissa.

1. Esikypsennä broilerinkoipia suolatussa vedessä keittämällä noin 15 minuuttia. Jäähdytä koivet ja pane muovipusseihin.

2. Sekoita balsamicosiirappiin sitruunamehu, fariinisokeri, soija ja chilirouhe.

3. Kaada mausteliemi broilereiden päälle. Grillaa broilerit kuumiksi ja rapeiksi mausteliemellä valellen.

4. Grillaa koipia ahkerasti käännellen noin 30 minuuttia välillä marinadilla voidellen. Ripottele seesaminsiemenet valmiiden koipien päälle. Kiehauta loput marinadista ja kaada broilerinkoiville.

 

Lue Myös

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi