Reseptit

Makeat pinaattiletut ja hunajaa

Pinaattiletut hunajan kanssa sopivat makeansuolaisen ystäville. Lisää lettujen viereen raejuustoa.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • 2 banaania soseutettuna
  • 200 g pakastepinaattia sulatettuna ja valutettuna
  • 0.5 tl kardemummaa
  • ripaus suolaa

Paistamiseen

  • kookosöljyä

Tarjoiluun

  • ripaus kardemummaa
  • hunajaa
  • raejuustoa tai rahkaa

Valmistusohje

Makeat pinaattiletut maistuvat raejuuston ja hunajan kanssa.

1. Vispilöi kananmunien rakenne rikki ja lisää maito, soseutetut banaanit sekä pinaatti. Mausta taikina kardemummalla sekä kevyesti suolalla.
2. Paista taikinasta neitsytkookosöljyssä pieniä lettusia lettupannulla.
3. Tarjoile makeat pinaattiletut kardemummalla maustetun hunajan ja halutessasi raejuuston tai vaniljarahkan kanssa.

Katso myös: 

Kasvisletut – myös keliaakikolle Ruoka.fi

Pinaatti-kinkkupannukakku Ruoka.fi

Pinaattiletut Kotiliesi.fi

X