Reseptit

Makeat pinaattiletut ja hunajaa

22.3.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

4 kananmunaa
2 dl maitoa
2 banaania soseutettuna
200 g pakastepinaattia sulatettuna ja valutettuna
0.5 tl kardemummaa
ripaus suolaa

Paistamiseen

kookosöljyä

Tarjoiluun

ripaus kardemummaa
hunajaa
raejuustoa tai rahkaa

Valmistusohje

Pinaattiletut maistuvat raejuuston ja hunajan kanssa. 

1. Vispilöi kananmunien rakenne rikki ja lisää maito, soseutetut banaanit sekä pinaatti. Mausta taikina kardemummalla sekä kevyesti suolalla.
2. Paista taikinasta neitsytkookosöljyssä pieniä lettusia lettupannulla.
3. Tarjoile kardemummalla maustetun hunajan ja halutessasi raejuuston tai vaniljarahkan kanssa.

Katso myös: 

Kasvisletut – myös keliaakikolle Ruoka.fi

Pinaatti-kinkkupannukakku Ruoka.fi

Pinaattiletut Kotiliesi.fi

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *