Reseptit

Makeat popcornit

Tällä kertaa popcornit syödään makeina. Siirapilla ja kanelilla maustetut popparit saavat vielä hauskan pinnan unikonsiemenistä.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 rkl voita
  • 1 rkl siirappia
  • 1 tl kanelia
  • 2 tl unikonsiemeniä
  • 1 tl sormisuolaa
  • 1 ps popcornia

Valmistusohje

 

Sulata voi ja siirappi paistinpannulla ja kuumenna. Laske lämpö keskilämmölle ja lisää mausteet. Sekoita ja kääntele sitten joukkoon popcornit. Sekoittele taas hetki ja kaada popcornit leivinpaperin päälle jäähtymään.

Tarjoile makeat popcornit naposteltavana.

X