Reseptit

Makeat syrnikit eli rahkaletut

8.5.2013 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Tommi Tuomi

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Syrnikit eli pulleat venäläiset rahkaletut syntyvät, kun sekoitat maitorahkan, munat, vehnäjauhot, sokerin ja ripauksen suolaa taikinaksi.

Ainekset

2 dl maitorahkaa
4 munaa
3/4 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
ripaus suolaa
vaniljaa ja/tai raastettua sitruunankuorta
Lisäksi:
hilloa ja kermavaahtoa

Valmistusohje

 

Mausta taikina vaniljalla ja/tai raastetulla sitruunankuorella. Paista taikinasta paksuhkoja lettuja voissa lettupannulla. Käytä kohtalaista lämpöä, että letut ehtivät kypsyä keskeltä.

Tarjoa syrnikit hillon ja kermavaahdon kanssa.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme