18.6.2012

Makoisa broilerinmaksa

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

1 pkt (300 g) pakastettua broilerinmaksaa
½ tl mineraalisuolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua salviaa
1 pkt pekonia
2 tl öljyä

lisäksi:.

cocktailtikkuja

Valmistusohje

Sulata ja kuivaa broilerinmaksat. Mausta maksat mineraalisuolalla, mustapippurilla sekä salvialla. Kääri yksi pekoniviipale jokaisen maksan ympärille ja kiinnitä pekoni tikulla.

Kuumenna öljy pinnoitetussa pannussa ja paista pekoniin käärittyjä maksoja pari minuuttia molemmilta puolilta. Maksat voivat jäädä sisältä ruusunpunaisiksi. Liika paistaminen tekee maksasta kuivaa ja sitkeää.

Nauti maksat couscousin, kiehautettujen papujen tai muiden vihannesten sekä salaatin kanssa.
 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi