Reseptit

Makoisat välipalavartaat

Välipalavartaat maistuvat koulupäivän jälkeen ja antavat puhtia treeneihin. Pujota vartaisiin vihanneksia ja mozzarellaa nauti leivän kanssa.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Makoisat välipalavartaat

  • ½ kurkkua
  • mozzarellapaloja tai leipäjuustokuutioita
  • kirsikkatomaatteja
  • varrastikkuja

Valmistusohje

Välipalavartaat tehdään näin helposti: 

1. Huuhdo ja paloittele kurkku. Leikkaa juusto, jos käytät leipäjuustoa.

2. Pujota vartaisiin vuorotellen kurkunpaloja, mozzarellapalloja tai leipäjuustokuutiota sekä kirsikkatomaatteja.

3. Välipalavartaat maistuvat koulun jälkeen tai ennen treenejä.

Katso lisää maukkaita välipaloja, saatat pitää esimerkiksi hedelmäisistä välipalaleivistä, lämpimistä mozzarellaleivistä tai hedelmäisestä pähkinäjogurtista.

Katso myös Kotiliesi.fi: Millainen on oikeasti hyvä välipala?

X