
Mämmi-puolukkamuffinit
Puolukat antavat mukavaa kirpeyttä mämmimuffineihin.
Ainekset
- 3 munaa
- 1 dl sokeria
- 1/2 rasiaa (350 g) mämmiä
- 1 dl kevytruokakermaa tai kasvirasvavalmistetta
- 1 dl sulatettua tai juoksevaa margariinia
- 1 pussi (200 g) pakastepuolukoita sulatettuina
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Pinnalle
- vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta
- nonparelleja tai strösseleitä
Valmistusohje
1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita mämmin joukkoon kevytruokakerma tai kasvirasvavalmiste, rasva ja sulatetut puolukat. Lisää seos vaahdon joukkoon. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja sekoita aineet varovasti nostelemalla tasaiseksi taikinaksi.
2. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 175 asteen uuninlämmössä 20–25 minuuttia.
Katso myös:
Mämmi-puolukkakääretorttu, Ruoka.fi
Puolukkainen mämmijuustokakku, Ruoka.fi
Marjamämmi, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous