Reseptit

Mango-pistaasirahka

Tämä mango-pistaasirahka on raikas jälkiruoka, johon pähkinät antaa ihanaa täyteläisyyttä.
Teksti: Elina Jyväs Kuvat: Colourbox

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 250 g vähärasvaista maitorahkaa
  • 2 prk (á 125 g) vaniljanmakuista soijavanukasta
  • 1 tuore, kypsä mango
  • 0.5 dl kuorittuja ja rouhittuja pistaasipähkinöitä
  • 0.5 tl jauhettua kardemummaa
  • (makeutusainetta tai hedelmäsokeria)

Valmistusohje

Mango-pistaasirahka valmistetaan rahkasta ja vaniljanmakuisesta soijavanukkaasta ja maustetaan mangolla ja pistaasipähkinöillä.

1. Sekoita yhteen maitorahka ja vaniljavanukas.

2. Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi.

3. Lisää rahka-vanukasseokseen mangokuutiot ja pistaasirouhe. Mausta lopuksi kardemummalla. Halutessasi voit lisätä hieman makeutusainetta tai hedelmäsokeria.

525 kJ (125 kcal)/1 annos

X