Mango-pistaasirahka
Tämä mango-pistaasirahka on raikas jälkiruoka, johon pähkinät antaa ihanaa täyteläisyyttä.
Ainekset
- 250 g vähärasvaista maitorahkaa
- 2 prk (á 125 g) vaniljanmakuista soijavanukasta
- 1 tuore, kypsä mango
- 0.5 dl kuorittuja ja rouhittuja pistaasipähkinöitä
- 0.5 tl jauhettua kardemummaa
- (makeutusainetta tai hedelmäsokeria)
Valmistusohje
Mango-pistaasirahka valmistetaan rahkasta ja vaniljanmakuisesta soijavanukkaasta ja maustetaan mangolla ja pistaasipähkinöillä.
1. Sekoita yhteen maitorahka ja vaniljavanukas.
2. Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi.
3. Lisää rahka-vanukasseokseen mangokuutiot ja pistaasirouhe. Mausta lopuksi kardemummalla. Halutessasi voit lisätä hieman makeutusainetta tai hedelmäsokeria.
525 kJ (125 kcal)/1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous