Reseptit

Mangomousse

Makea ja täyteläinen mangomousse on loistava vierastarjottava. Tarvitset kourallisen raaka-aineita ja vartin valmistusaikaa. Voit valmistaa jälkkärin valmiiksi hyvissä ajoin ennen vieraiden tuloa.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mangomousse

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl ranskankermaa (rasvaa min. 28 %)
  • 3 rkl mangososetta
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 tl sitruunan raastettua kuorta

Tarjoiluun

  • 2 dl mangososetta
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Mangomousse tehdään helposti näin:

1. Mittaa kulhoon kuohukerma ja ranskankerma. Vaahdota.

2. Kääntele vispilällä joukkoon mangosose, fariinisokeri, sitruunamehu ja sitruunan raastettu kuori.

3. Lusikoi annosmaljoihin ensin mangomoussea, sitten mangososetta ja vielä päälle mangomoussea.

4. Koristele mangomousse tuoreella mintulla.

Katso myös: Mango-pistaasirahka

Katso myös Kotiliesi.fi: Mango-limettijäädyke

X