
Mangomousse
Makea ja täyteläinen mangomousse on loistava vierastarjottava. Tarvitset kourallisen raaka-aineita ja vartin valmistusaikaa. Voit valmistaa jälkkärin valmiiksi hyvissä ajoin ennen vieraiden tuloa.
Ainekset
Mangomousse
- 2 dl kuohukermaa
- 2 dl ranskankermaa (rasvaa min. 28 %)
- 3 rkl mangososetta
- 3 rkl fariinisokeria
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 tl sitruunan raastettua kuorta
Tarjoiluun
- 2 dl mangososetta
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Mangomousse tehdään helposti näin:
1. Mittaa kulhoon kuohukerma ja ranskankerma. Vaahdota.
2. Kääntele vispilällä joukkoon mangosose, fariinisokeri, sitruunamehu ja sitruunan raastettu kuori.
3. Lusikoi annosmaljoihin ensin mangomoussea, sitten mangososetta ja vielä päälle mangomoussea.
4. Koristele mangomousse tuoreella mintulla.
Katso myös: Mango-pistaasirahka
Katso myös Kotiliesi.fi: Mango-limettijäädyke
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous