
Mangorahka
Mangorahka on kepeä välipala tai tukevan aterian jälkiruoka. Mango, jogurtti ja hunaja pehmentävät rahkan makua. Katso kevyen herkun ohje!
Ainekset
Mangorahka
- 1 prk rahkaa
- 1 prk bulgarianjogurttia
- 0.5 dl juoksevaa hunajaa
- 1 prk mangoviipaleita
Valmistusohje
Mangorahka valmistuu näin helposti ja nopeasti:
- Sekoita rahka, jogurtti ja hunaja.
- Paloittele mangoviipaleet.
- Pane mangopaloja ja jogurttirahkaa kerroksittain laseihin. Tarjoa mangorahka jälkiruokana tai välipalana.
Katso myös: Sitruuna-rahkajäädyke
Katso myös Kotiliesi.fi: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous