Reseptit

Mangosorbetti

Ihanan raikas mangosorbetti saa pientä takapotkua chililastuista. Tämän helpommaksi ei sorbetin valmistaminen enää tule!

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mangosorbetti

  • 600 g (2 pss) pakastemangokuutioita
  • 1 limetin mehu ja raastettu kuori
  • 4 dl paksua turkkilaista jogurttia
  • 3 rkl vaahterasiirappia
  • 1 tl chililastuja

Valmistusohje

Mangosorbetti tehdään helposti näin:

1. Mittaa kaikki sorbetin ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi.

2. Kaada sorbettimassa pakastamista kestävään vuokaan tai rasiaan ja pakasta vähintään 5 tuntia tai yön yli.

3. Tarjoa mangosorbetti vohveleista tai jälkiruokakulhoista. 

Katso myös: Mangojäätelö

Lue myös Kotiliesi.fi: Näin teet herkullisen mango-limettijäädykkeen

X