
Mangosorbetti
Ihanan raikas mangosorbetti saa pientä takapotkua chililastuista. Tämän helpommaksi ei sorbetin valmistaminen enää tule!
Ainekset
Mangosorbetti
- 600 g (2 pss) pakastemangokuutioita
- 1 limetin mehu ja raastettu kuori
- 4 dl paksua turkkilaista jogurttia
- 3 rkl vaahterasiirappia
- 1 tl chililastuja
Valmistusohje
Mangosorbetti tehdään helposti näin:
1. Mittaa kaikki sorbetin ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi.
2. Kaada sorbettimassa pakastamista kestävään vuokaan tai rasiaan ja pakasta vähintään 5 tuntia tai yön yli.
3. Tarjoa mangosorbetti vohveleista tai jälkiruokakulhoista.
Katso myös: Mangojäätelö
Katso myös Kotiliesi.fi: Mango-limettijäädyke
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous